Praktische informatie

Terrein

Kampeerplaatsen

Weidevogelzicht heeft een groot groen rustig kampeerterrein. Er zijn geen vaste plaatsen aangebracht. Eenieder kan in overleg een plaatsje uitzoeken: aan het water, tussen bossages, dicht bij het sanitair, ver weg idyllisch alleen etc. Over het hele terrein verspreid staan elektriciteitskasten met 6A aansluitingen. Weidevogelzicht is een autovrij kampeerterrein. Parkeren kan uiteraard buiten het kampeerterrein. Bij een lang verblijf dient het gras om caravan of tent te gemaaid te worden, wij helpen u daar graag bij.

Openingstijden
camping

Aankomsttijden

Weidevogelzicht is in het hele jaar geopend. Wij hebben een paar jaar geleden de hooischuur herbouwd en kan gehuurd worden als feestzaal. Bij aankomst ontvangen we u graag op de boerderij. Er zijn geen specifieke  openingstijden van de receptie, ofwel de gehele dag bereikbaar en open. Bij aankomst ontvangt u de nodige gegevens over ons kampeerterrein en de omgeving. Er is gratis WiFi aanwezig.

Receptie

Contant betalen

Wij verzoeken u om bij aankomst contant te betalen. In de receptie verkoopt Weidevogelzicht eieren en aardappelen (eigen producten), wanneer voorradig. Ook deze verzoeken wij u contant af te rekenen.

Kano's en Fietsen

Lekker met de kajak de polder in

Weidevogelzicht verhuurt kano's en twee- en drie-persoons kajaks. Vanaf de boerencamping kunnen er twee prachtige routes door de lage polders gevaren worden: een korte route van 45 minuten, en een langere route van  ongeveer 2,5 uur. Informatie en kaarten zijn bij de receptie verkrijgbaar.

Naar Purmerend of Volendam met de fiets

Voor de campinggasten die naar Purmerend of Volendam willen fietsen en geen fiets bij zicht hebben, adviseren wij een fiets te huren bij Ronald Schot te Edam. Fietsend langs de kleine dorpjes ben je in 20 minuten in het centrum van Purmerend.

Fietsen kunnen dus gehuurd worden via Ronald Schot Tweewielers te Edam. Voor meer informatie klik hier.

Route en parkeren

Bereikbaarheid

Weidevogelzicht is goed te bereiken via de A7 en dan de afslag 6 Purmerend Noord. U neem t dan de N244 naar Kwadijk, alwaar u links de kwadijk op rijdt. U neemt dan de eerst volgende weg naar rechts, vanaf daar kunt u de camping bordjes volgen, het is dan nog ca. 1 km. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op het terrein van Weidevogelzicht.

Voor onze kampeerders die met openbaar vervoer willen komen: per openbaar vervoer kunt u Weidevogelzicht bereiken met de trein tot station Purmerend. Vandaar kunt u een OV-fiets huren, u laten brengen door een taxi of u kunt met de bus naar bushalte "Koogsingel, Purmerend". Vanaf deze bushalte kunt u in ca. 15 minuten naar Weidevogelzicht wandelen.

Camping foto's

Foto's en filmpjes

Weidevogelzicht heeft een aantal foto's op de site opgenomen. De beleving is nog mooier als dat de foto's doen vermoeden. Dus bekijk de foto's als voorpret, en mocht u dan nog twijfelen, dan kan het niet anders als het advies te geven om eens langs te komen op de boerencamping Weidevogelzicht en om de rust en omgeving zelf eens te ervaren.

Klik hier voor het bekijken van de foto's en filmpjes...