Sportief
of Creatief

Samen binnen of buiten

Op de Weidevogelzicht zijn vele activiteiten mogelijk. Wij kunnen in samenwerking met partners arrangementen aanbieden op het gebied van sport, natuur, landbouw, kunst en cultuur. De activiteiten kunnen gecombineerd worden met een lunch, high tea, buffet of barbecue. Er zijn twee binnenruimtes, de kantine en de schuur en een deel van het buitenterrein is voor activiteiten beschikbaar. Weidevogelzicht kan in samenwerking met andere ondernemers ook activiteiten bieden in de omgeving of naar Volendam/Purmerend. De activiteiten kunnen passend gemaakt worden: voor jong en oud, met of zonder catering, een- of meerdaags.

Een uur
een halve dag
een hele dag

Op Weidevogelzicht of in Purmerend of aan het IJselmeer

De Weidevogelzicht verzorgt een aantal arrangementen zelf maar voor het merendeel van de activiteiten wordt samengewerkt met andere partners die dan de begeleiding en het materiaal verzorgen. Alle sportieve en creatieve activiteiten kunnen gecombineerd of aangevuld worden met een lunch, borrel, barbecue of buffet.

Ook is onze polder zeer geschikt om te vissen. Dus neem gerust uw hengel mee!

Geocaching

Ontdek Noord-Holland met Geocaching

Geocaching is een avontuurlijk spel voor GPS gebruikers. Deelnemen met schatzoeken, is een goede manier om Noord-Holland te ontdekken en de prachtige mogelijkheden van een GPS te leren kennen. Dit is mogelijk bij ons, vanuit boerderij Weidevogelzicht.

Ook zijn arrangementen mogelijk in combinatie met Hooiberghut overnachting.

Onze prijzen/tarieven zijn:
Zie www.hooiberghutten.nl