Feest binnen

Sfeervolle ruimte op de boerderij

U heeft het exclusieve gebruik op de boerderij voor uw feest. In de sfeervol verbouwde hooischuur (6 x 10 m met schuine kap) is een mooie ruimte voor uw feest. De maximale capaciteit voor uw feest is ca. 100 personen en uw feest kan gehouden worden gedurende de dag tot 01.00 uur 's nachts. De ruimte kan naar wens ingericht en versierd worden. Versterkte muziek kan binnen opgesteld worden.

Feest buiten

Op het grasveld

Met u hopen wij dat het weer zodanig is dat u het feest buiten kunt houden! Dat kan op het grasveld of bij iets minder weer alsnog in de verbouwde hooischuur. U kunt gebruik maken van het meubilair, maar als u aanvullende wensen heeft kunnen er ook b.v. lange tafels en banken gehuurd worden voor een Italiaanse of Franse sfeer. Samen kunnen we bekijken welke entourage u wenst en wij denken graag met u mee.

Kamperen

Samen op een veld

Wat is er leuker om lekker feest te vieren en dan je tent, caravan of camper in te rollen en in de ochtend met je gasten nog na te genieten bij het ontbijt. Weidevogelzicht heeft een kampeerveld waar dit kan. Uw tenten, caravans en campers kunnen hier bij elkaar staan. U huurt een veld voor zolang u wilt verblijven..

Route en Parkeren

Bereikbaarheid

Weidevogelzicht is per auto goed te bereiken via de de A7 en dan de afslag 6 Purmerend Noord. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij Weidevogelzicht. Per openbaar vervoer kunt u Weidevogelzicht bereiken met de trein tot station Purmerend. Vandaar kunt u een OV-fiets huren, u laten brengen door een taxi of u kunt met de bus naar bushalte "Koogsingel, Purmerend". Vanaf deze bushalte kunt u in ca. 15 minuten naar Weidevogelzicht wandelen.

Aanvragen

Aanvraag feest

De feesten op Weidevogelzicht worden altijd in overleg met u samengesteld. Voor onze contactgegevens kunt u hier klikken. Bel ons gerust.... of stuur een e-mail, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.