Feest midden
in het groen

Alle ruimte voor een fijn feest

Weidevogelzicht is een heerlijke locatie voor een mooi verjaardagsfeest, 25-jarig huwelijksfeest, familiereünie of babyborrel. De sfeervolle zaal in de hooischuur op de boerderij, een groot terras en een groot grasveld zijn daarvoor beschikbaar. U kunt er in overleg naar eigen wensen een heel persoonlijk feest van maken. U kunt buiten uw gasten ontvangen, eten aan lange tafels, met akoestische muziek of een dj of band. U kunt binnen en buiten zelf versiering aanbrengen. U kunt picknicken op het gras, lekker barbecueën of toch liever een pizzabus laten komen.

Weidevogelzicht biedt ruimte aan een feest tot ca. 100 personen (gedurende de dag en tot 01.00 uur). Weidevogelzicht verzorgt alle drankjes, hapjes, lunches, gebak, servies, bestek, bediening etc. Voor de verzorging van het diner, warm buffet of barbecue wordt in overleg met u samengewerkt met goede cateraars.

Samen
Kamperen

Overnachten op het weiland

Weidevogelzicht biedt de mogelijkheid dat uw feestgasten overnachten in eigen tenten of caravans en campers op het weiland/grasveld en in de nabijheid van het feest. Dit kan op individuele basis maar u kunt deze kans ook aangrijpen om uw feest extra cachet te geven. Bijvoorbeeld door er een weekend-feest van te maken of door met alle gasten te overnachten. U kunt dan samen op het kampeerveld staan en na het feest naborrelen en 's ochtends gezamenlijk ontbijten als afsluiting.